top of page
Train to teach logo rundt.png

Train to Teach

100 timers efteruddannelse for yogalærer

Info møde søndag d. 22.september kl 13:00-14:30

Kom til gratis info møde og hør lidt mere om denne efteruddannelse for yogalærer, hvor du kan fordybe dig i både egen praksis, men også give dig en viden og erfaring, så du bliver mere fortrolig med, hvordan du selv finder ind til det, der betyder mest for dig - så det bliver meget nemmere at undervise ud fra din egen kerne.

Kom og stil spørgsmål og få de svar du søger.
Begrænset med pladser.

 6 lørdag/søndage i efteråret 2019 og foråret 2020

 - Det er på tide at indse at 100 - 200 timer ikke er nok til at vide nok (livets læring).

 - Det er på tide at stoppe med at ignorere manglerne, efter en teacher training med fokus hovedsageligt på yoga-stillinger.

 - Det er på tide at bygge en bro, mellem alt det du allerede har lært og det, du ville ønske, at du vidste noget mere om.

Intentionen med dette forløb er at give dig, som ny yogalærer - eller yogalærer, der har behov for inspiration - et trinbræt til at fordybe sig i både egen praksis, men også give dig en viden og erfaring, så du bliver mere fortrolig med, hvordan du selv finder ind til det, der betyder mest for dig - så det bliver meget nemmere at undervise ud fra din egen kerne.

 

Du får mulighed for at spørge til råds og få feedback fra mere erfarne lærere. De spørgsmål, der melder sig i dagligdagen, de udfordringer du møder, når du underviser i yoga, når du forsøger at leve af yoga undervisning eller at køre en forretning som yogalærer og hvad der ellers måtte være af spørgsmål.

Er du ikke yogalærer, men ønsker at fordybe dig i din egen praksis er du også velkommen.

Du er velkommen til at kontakte Everyday Yoga, hvis du har spørgsmål.

mail: Mail@everydayyoga.dk 

telefon: 31 42 14 18

bottom of page