Følg os

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Everyday Yoga v/ Hanne Konstantin ; CVR 35094865; Njalsgade 23D, 2300 Kbh S, tlf. +45 31 42 14 18

Train to Teach

Modul 4: Digital marketing
Lørdag d. 2. marts 2019

Det fjerde modul vi tilbyder er:

Digital Marketing- autentisk markedsføring.

Dette modul er for dig, der vil vide, hvordan du kan komme i gang med at skabe et brand for dig selv eller overvejer at blive selvstændig og ikke tror, det er muligt, fordi markedsførings-delen virker for komplekst.

Denne morgenyoga vil være med opmærksomhed på det tredje Chakra - på dit selvværd.

Nita Johannesen vil stå for undervisningen af dette modul. 

 

Vi fokuserer på markedsføring via de sociale platforme, og du vil blive introduceret for de vigtigste værktøjer og opgaver, som udfordrer dig til at blive skarpere på dig selv som person og hvad du ønsker at sælge.

Det handler om at sælge dig selv eller dine produkter online, og de fleste af os mangler værktøjerne og selvtilliden til overhovedet at begynde.

 

Uanset hvad du vil som yogalærer, har du brug for at kunne sælge og brande dig selv. Og det er en udfordring for de fleste nye yogalærere, fordi;

 

  1. Du interesserer dig for yoga, ikke for forretning

  2. Du er usikker på dit eget værd og har svært ved at sætte en pris på dine evner

  3. Du mangler viden og erfaring med markedsføring og salg

Nita Johannesen har en digital markedsførings uddannelse, og vil guide dig igennem de vigtigste værktøjer til at få mest ud af den tid du bruger på de sociale medier.

 

Hvis du ønsker at slå igennem og leve af dit hverv som yogalærer, er du nødt til at være bekendt med Digital Markedsføring, da mere end 80 % af alle køb af ydelser, starter online. 

Nita Johannesen

 

Nita er uddannet i Digital Markedsføring fra Ledernes Kompetencecenter og har jævnligt deltaget  i internationale workshops omkring ledelse og marketing siden 2014 med navne som bl.a.; Steve Wozniak, Randi Zuckerberg, Simon Sinek, George Ross, Dr. Nido R Qubein, Jack Welch & Hugh Hilton.

 

Nita tog sit første Shiatsu massage kursus da hun var 12 år og siden er fascinationen og interessen for kroppen kun blevet dybere. Nita har en dyb forståelse for sammenhængen mellem krop og sind. 

 

Nita er desuden uddannet coach, mentor og færdiguddannet som stress- og psykoterapeut sommer 2019 fra Coach- og Psykoterapeutskolen i Kbh hvor hun bl.a. bruger åndedrætsterapi og Bioenergetik.

Nita har privat arbejdet med bevægelse i over 26 år, (gymnastik, kampsport, styrketræning og Pilates) og startede den indre rejse med yoga for 12 år siden. 

 

Hun har en 200 TT i Alignment Based Slow Flow Vinyasa og Thai massør uddannelse fra LagoCPH.

 

Ifølge Nita er Yoga en praksis hvor vi bliver bevidste og lærer at alt hvad vi gør, har konsekvenser; både i kroppen, sindet, for livet i og omkring os. Hun underviser ud fra filosofien at det er dit liv, din krop og dit ansvar.

Dagsprogram Modul 4

kl 9:00-9:15:

    

kl. 9:15-9:45:

kl. 9:45-11:15:

kl.11:15-12:00:

kl. 12:00-13:00

kl. 13:00-15:30:

kl. 15:30-15:45:

kl. 15:45-16:30:

kl. 16:30-17:00:

Velkomst - cirkel 

Egen erfaring - hjemmeside/SoMe

Morgen yoga praksis

Gruppe arbejde

Frokost

 

Oplæg fra Nita Johannesen

Pause

Q & A

Afslutning - cirkel

Du er velkommen til at kontakte Everyday Yoga, hvis du har spørgsmål.

mail: Mail@everydayyoga.dk 

telefon: 31 42 14 18