Følg os

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Everyday Yoga v/ Hanne Konstantin ; CVR 35094865; Njalsgade 23D, 2300 Kbh S, tlf. +45 31 42 14 18

Købsbetingelser

Køb af klippekort, medlemskaber m.m. kan ske via en personlig profil i vores system.

Køb af Stamhold kan kun ske via MobilePay og Bankoverførsel - se nederst.

Vi refunderer ikke køb. 

 

Klippekort 5 eller 10 klip

Klippekort med 5 eller 10 klip skal bruges inden for 12 måneder. Kortet bliver aktiveret den dato, du bruger det første klip, ikke den dag du køber det.   

Er du forhindret i at komme til en klasse skal du huske at afmelde dig senest seks timer før klassens start. Ellers trækker vi automatisk et klip fra dit kort.  Du afmelder dig selv via din profil.

Klippekortet er personligt, og du kan derfor ikke dele det med dine venner eller familie.

Intro -Ubegrænset 3 mdr.

Du kan kun købe et Intro – ubegrænset 3 mdr. en gang og skal bruges inden for tre måneder. Intro -forløbet bliver aktiveret den dato, du kommer første gang, ikke den dag du køber det. 

Medlemskab

Et medlemskab hos Everyday Yoga betyder, at du har fri adgang til alle vores yogaklasser måned efter måned. Samtidig får du rabat på vores forskellige workshops og events. 

Medlemskabet er aktivt fra den dag, du køber det. De første tre måneder kan du ikke opsige dit medlemskab, men derefter er der ingen binding, og du kan opsige det med en uges varsel. 

Den dag du køber medlemskabet betaler du for den første måned. Herefter betaler du hver måned for den kommende måned. Pengene bliver automatisk hævet fra din konto indtil du opsiger medlemskabet ved at sende os en mail på mail@everydayyoga.dk (minimum en uge før næste auto-pay).

Den dato, dit medlemskab aktiveres, vil være den dato i de kommende måneder, hvor vi automatisk trækker pengene fra din konto. Et eksempel: Aktiverede du dit medlemskab fra den 21. marts, vil du betale for den følgende måned den 21. april. Du modtager en kvittering pr. e-mail, hver gang din betaling går igennem.

Dit medlemskab kan ikke sættes i bero. Hvis du har brug for at holde en pause, skal du blot afmelde medlemskabet, og så oprette dig igen, når du vil tilbage. 

Husk, at afmelde de klasser, du ikke dukker op til. Vi vil gerne undgå at indføre et bødesystem.  

1 x om ugen

For dig der gerne vil komme en gang om ugen.

Aktiveres fra den dag, du køber det. De første tre måneder kan du ikke opsige, men derefter er der ingen binding, og du kan opsige det med en uges varsel. 

Den dag du køber 1 x om ugen, betaler du for den første måned. Herefter betaler du hver måned for den kommende måned. Pengene bliver automatisk hævet fra din konto indtil du opsiger 1 x om ugen ved at sende os en mail på mail@everydayyoga.dk (minimum en uge før næste auto-pay).

Den dato der aktiveres, vil være den dato i de kommende måneder, hvor vi automatisk trækker pengene fra din konto.

Et eksempel: Aktiverede du 1 x om ugen den 21. marts, vil du betale for den følgende måned den 21. april. Du modtager en kvittering pr. e-mail, hver gang din betaling går igennem.

Det er ikke muligt at sættes i bero. Hvis du har brug for at holde en pause, skal du blot afmelde medlemskabet, og så oprette dig igen, når du vil tilbage. 

Husk, at afmelde de klasser, du ikke dukker op til.  

 

12 måneders ubegrænset yoga

Hvis ud ikke ønsker at der bliver trukket automatisk fra di konto hver måned, har du mulighed for at betale for et år ad gangen.  Det bliver aktiveret den dag du kommer første gang. Det betyder, at du har fri adgang til alle vores yogaklasser hver måned i et år. Du opnår de samme fordele som ved et medlemskab. Du kan ikke sætte dette medlemskab i bero.

Husk, at afmelde de klasser, du ikke dukker op til. Vi vil gerne undgå at indføre et bødesystem.  

.

Prøvetime

Et enkelt klip, der kun gælder til den ene gang du kommer hos Everyday Yoga første gang. Du kan kun købe en prøvetime første gang du besøger Everyday Yoga

 

Stamhold

Ved køb af plads på stamhold for en hel sæson, kan du kun booke dig på det hold du har tilmeldt dig. Du kan altså ikke komme en anden dag, hvis du en uge ikke kan komme til dit stamhold.

F.eks. har du købt en Stamplads på Astanga II tirsdage kl. 17:15, men en uge har du ikke mulighed for at være med. Du må så vente til næste tirsdag, eller købe et klippekort, som du kan bruge alle andre dage, hvis du ikke kan vente en hel uge. Det er kun muligt at købe dette via MobilePay på tlf. 92647 eller ved en bankoverførsel til konto nr. 0400 4018904603.

Husk at oplyse navn og hvilken dag og tid du ønsker at købe plads for hele sæsonen.